Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 10 jel, hogy túl jól sikerült a csapatépítés - Multiculti.hu

Multis sajátosságok TeamBuilding

Published on július 2nd, 2013 | by Multiculti Juli

0

10 jel, hogy túl jól sikerült a csapatépítés

  1. Ha már senki sem tartja furcsának, hogy néhány kevésbé szomjas kolléga a vacsorából visszamaradt kenyérmorzsával próbálják megetetni az akváriumos képernyővédő halait.
  2. Ha az éjszakai túráról való visszaérkezéskor derül csak ki, hogy néhány kolléga és kollegina időközben leszakadt a társaságtól. Őket másnap hajnalban a közeli kocsma tornácáról „lapátolják” össze.
  3. Ha ébredéskor rémülten meredsz arra az üres üvegre, melyet az előző esti borkóstoláskor a pince büszkeségeként adtak körbe: az 1896-os évjáratú borkülönlegesség utolsó palackja, amit a tulajdonos dédapja készített. De ki itta meg? És hogy került hozzád? És hogy fogsz tőle feltűnés nélkül megszabadulni????
  4. Ha ffi alkalmazott vagy: reménytelenül próbálod felidézni, hogy kinek a bugyija és főképp hogyan (?) került a 10 jel_csapatépítés_idézetmellényzsebedbe. Ha női alkalmazott vagy: hiába próbálod felidézni, hogy hol, kivel és hogyan hagytad el a kedvenc csipkés bugyidat, csak abban reménykedsz, hogy nem a pápaszemes pénzügyes volt a harmadikról.
  5. Ha a reggeli leginkább egy látás-, hallás- és beszéd károsult emberek összejövetelére hasonlít, ahol mindenki napszemüvegben, némán ül egymás mellett. A társaság 20%-a ugyanis azért nem szól a másikhoz, mert szégyelli a pornófilm forgatásba illő fogások előző esti bevetését. További 10% azért nem beszélget, mert alkoholmámoros állapotban rájuk tört őszinteségi rohamukkal megsértették a csapat másik 15%-át. A maradék 55% pedig szólni sem bír ANNNNYIRA másnapos.
  6. Ha az előző napi videó felvételek kiértékelésekor a csapat egyik fele a nyitott szemmel alvás technológiájának tökéletesítésén fáradozik, a másik fele pedig azért imádkozik, hogy a reggeli legalább az első szünetig benn maradjon.
  7. Ha mindig is tudtad, hogy a főnököd tud cifrákat mondani, de még sosem hallottál olyan ízes kifejezéseket tőle, mint mikor az első szünetben észreveszi, hogy valaki éjjel belehányt a laptoptáskájába.
  8. Ha lesütött szemmel mész végig a folyosón, ahol a kollégáid épp azon a karaokee videón röhögnek, amin részegen, kezedben egy mikrofonnak látszó tárggyal Zámbó Jimmy számokat énekelsz.
  9. Ha laptopod felnyitásakor meglepődve látod, hogy a monitorodra rejtélyes módon alkoholos filccel a következő szöveg került: F…..k the whole (company name), all are idiots. De ki írta oda? És hogy magyarázod majd ki az IT vezetőnek?
  10. Ha kicsekkoláskor közlik Veled, mint a csapatépítés szervezőjével, hogy kártérítést követelnek a szökőkút puttó szobrairól eltulajdonított falloszokért, amelyek reggelre nyomtalanul eltűntek.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑