Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 5 leghasznosabb mondat az éves célkitűzéshez - Multiculti.hu

Viccek Goalsetting

Published on március 28th, 2014 | by Multiculti Juli

0

5 leghasznosabb mondat az éves célkitűzéshez

  1. Vállalom, hogy a teljesítményfokozó napi koffein fogyasztásomat a céges wellbeing programnak megfelelően változatos energiabevitellel növelem, és a napi 5 kávé adagomat (saját pénzen!) napi három energiaitallal egészítem ki.
  2. Az idei évben tovább fejlesztem azt a képességemet, hogy minden irreális és ki nem mondott célt teljesítek.
  3. Mivel az előző évben csak két dolgozó munkáját voltam képes egy személyben ellátni, idei éves célom még hatékonyabb időbeosztásomnak köszönhetően egy újabb költségcsökkentés miatt elbocsátott kolléga munkájának átvállalása.
  4. Az aláírt célkitűzések formanyomtatvány mellé csatolom előre megírt felmondásomat, arra az esetre, ha az abban kitűzött célokat még sem tudnám teljesíteni, hogy proaktivitásommal főnököm munkáját előre megkönnyítsem.
  5. Idei évben átvállalom a felettesem és kollégáim által elkövetett összes hibát, így javítva a csapatszellemet és a részlegem szervezeten belüli elismertségét.

Tags: , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑