Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Céges parti etikett - Multiculti.hu

Egyéb villám tippek office-party1

Published on december 13th, 2013 | by Multiculti Juli

0

Céges parti etikett

Sok cég bulival lepi meg dolgozóit év végén, de ilyenkor is érdemes vigyázni, nehogy elveszítse a kontrollt, mert az ilyesminek hosszan tartó, vagy akár végzetes következményei lehetnek…

Ingyen ital – veszélyes

Csak mértékkel, ismerd a határaidat! Persze az megint más kérdés, ha ittas feljebbvalód hív meg egy-egy újabb italra, ilyenkor pedig érthető módon nem szívesen mondasz nemet, de azért ilyenkor sem árt vigyázni. Ilyen esetekben hasznos, ha a buli előtt eszel, teli hassal ugyanis jobban bírod majd a “kiképzést”. Ha pedig már iszol, arra mindenképpen ügyelj, hogy semmivel kapcsolatban se fogalmazzunk kétértelműen, illetve semmiképpen se tégy olyan megjegyzéseket, melyek sértőek lehetnek másoknak. Sokat semmiképp sem érdemes inni, ugyanis valószínűleg nem akarsz a következő héten rendszeresen lehajtott fejjel bemenni az irodába, miközben úgy érzed, hogy mindenki összesúg a hátad mögött, és a céges partin tanúsított vállalhatatlan viselkedésedet pletykálják ki.

Kedvesség mértékkel

De persze ne túlzottan. Szóval tessék csak mosolyogni és nevetni, bátran, de ne fülsüketítően. Illik továbbá megemlíteni, hogy szuper a buli, és jól érzed magad. Tessék egyetérteni. És mosolyogni. És odafigyelni.

Politikai és diszkrimináció mentes övezet

Ne most meséld el a legújabb politikai vagy rasszista tartalmú vicceket, még ha a kollégák körében azonnali és garantált sikert is aratnál vele. Felettesed, vagy más osztályok dolgozói lehet, hogy nem díjazzák az ilyesmit.

Káromkodás, disznó viccek

Inkább hagyd otthon mindkettőt. Ezeket nem mindenki értékeli, és nem tudhatod, ezek kit mennyire zavarnak.

Kihívó öltözködés

Öltözz csinosan, de ne kihívóan. Érdemes a buli előtt érdeklődni, hogy a többiek, vagy a felettesed milyen öltözékben jelenik meg, hogy ne kirívó öltözékeddel válj pletykák alanyává.

Mindenkivel flörtölés

Tartsd meg az egészséges határvonalat a kedvesség és a túlzásba vitt flört között. Főleg akkor verheted ki a biztosítékot munkatársaidnál, ha egy este alatt többekkel is kihívóan, félreérthetően viselkedsz. Ha pedig mindezt ellenkező nemű feletteseddel teszed, akkor biztos lehetsz, hogy másnap már mindenki messziről elkerül.

Köszönés nélkül távozás

Ne hagyd el anélkül a bulit, hogy köszönetet mondanál a szervezőnek. Valószínűleg sokat készült rá és jól esik egy kis pozitív visszajelzés.

Kapcsolodó cikkek a Multiculti.hu-n:

Céges party és ami vele jár…

Vicces céges karácsonyi party videók

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑