Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 FYI, avagy éljen a forward menedzsment! - Multiculti.hu

Multis sajátosságok no image

Published on június 10th, 2013 | by Multiculti Juli

0

FYI, avagy éljen a forward menedzsment!

 

Ma hány fyi mailt kaptál? Ha 10+ a válaszod, akkor tuti multinál dolgozol. És abból mennyit olvastál el? Egyet sem? Ne aggódj, nem vagy egyedül! A feladó sem olvasta el, épp azért továbbította neked. És most Te vesztegethetsz el drága perceket azzal, hogy kiböngészd az email láncból, vajh’ miért is kaptad a levelet és mi az a hasznos(?) információ, amit így akartak megosztani veled. Vegyük csak sorra a lehetőségeket:

A főnöködtől kaptad

.. nem volt ideje / türelme / kedve végigolvasni és megszűrni a lényeges információt, inkább továbblökte neked, azt feltételezve, hogy majd Te elolvasod, megjegyzed és betartod a benne foglaltakat. Na és persze, ha ez nem lehetséges, akkor úgyis jelzed neki azonnal, miután elmagyaráztad az ott leírtakat.….

A csapattagod továbbította….

…..  tisztán testvériességből, az ’egy mindenkiért, mindenki egyért’ közösségi szellem sarkallta eme nemes cselekedetre. Számonkérés esetén nehogy már ő legyen az egyetlen, akit felelősségre vonnak, hogy nem olvasta és nem tartja be.

Beosztottadtól kaptad….

….. neki fogalma sincs, hogy miről szól az egész, de meg ne próbáld őt felelősségre vonni a következő teljesítmény értékelő megbeszéléseteken, mert ő előre tájékoztatott.

Másik részlegről küldték….

….. demonstrálandó, hogy ők bezzeg dolgoznak és bokros teendőik mellett arra is ügyelnek, hogy tájékoztassák a többieket is minden lényeges(?) tudnivalóról. Vigyázat! Ha a quality osztályról érkezett, akkor tuti kérdés lesz a következő auditon.

Inkább továbbküldted? Igazi multis vagy:-)

Küldd tovább ezt is, ha tetszett!

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑