Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 A leghasznosabb 10 tipp a gyors előléptetéshez - Multiculti.hu

Egyéb villám tippek promotion

Published on május 5th, 2014 | by Multiculti Juli

0

A leghasznosabb 10 tipp a gyors előléptetéshez

Kevés munkával garantált siker!:-)

1. Sose menj sehová dokumentumok nélkül

Ha üres kézzel sétálsz a folyosón, akkor mindenki azt hiszi, hogy csak ráérősen a büfébe tartasz. Viszont, ha sok papírral megrakodva közlekedsz, akkor azt a látszatot kelted, mintha mennyi dologgal foglalkoznál egyszerre.

2. Használd a PC-d/Laptopod elfoglaltságod kifejezésére

Akár a helyeden tartózkodsz, akár egy meetingen ülsz, rendszeresen „bújj” bele a gépedbe. Emailezhetsz, chatelhsetsz, szörfölhetsz a neten (ha a monitorodat senki sem látja) és közben mindenki azt gondolja, hogy keményen dolgozol.

3. Pakold tele az íróasztalod

Papírok, jegyzetek, piszkozatok, stb „hegye” szintén azt a benyomást kelti, hogy rengeteg a munkád, És ha valakivel megbeszélésed lesz, akkor az ahhoz szükséges iratokat rejtsd a kupac közepébe, hogy lássa, mennyi mindenen kell átrágnod magad, hogy az általa kért teendőhöz eljuss.

4. Sose vedd fel elsőre telefont

Ha így teszel, még azt gondolhatják Rólad, hogy rengeteg időd van. Sőt hívd vissza őket ebédidőben, vagy munkaidő letelte után, bizonyítva ezzel is azt, hogy Te még AKKOR is dolgozol.

5. Tűnj mindig türelmetlennek és leterheltnek

Ha mindig kiegyensúlyozottan, mosolyogva végzed a munkád, akkor főnököd biztosan azt feltételezi majd, hogy nem adott neked még elég munkát és még valamit tuti a nyakadba zúdít.

6. Maradj sokáig az irodában

A legtöbb vezető még mindig abban a hitben él, hogy azok a legmegbízhatóbb és legjobb teljesítményt nyújtó beosztottak, akik sokat túlóráznak. Hagyd meg őt ebben a hitbenJ

7. Sóhajtozz rendszeresen

A sóhajtás a legjobb jele, annak, hogy borzasztóan elfoglalt vagy és mennyire komolyan veszed a munkádat. Legalább is kívülről nézveJ

8. Halmozz fel minél több könyvet, folyamatleírást

Ha szakmai könyvekkel, belső szabályzatokkal veszed körbe magad, akkor egyértelmű jelét adod annak, hogy Te igenis komolyan veszed a munkádat.

9. Használj ritka szakkifejezéseket

Olvass, gyűjts bonyolult szakkifejezéseket, amiket a beszélgetéseid során bevethetsz. Nem kell, hogy értsék őket, elég ha meggyőződéssel használod őket. Garantáltan beválik!

10. Őrizd meg a titkot

Még véletlenül se küldd tovább ezt a kis segédletet a főnöködnek!

 

Tags: , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑