Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Magyar multi sikere a Leadership 500 díjkiosztón - Multiculti.hu

Hírmorzsák mol

Published on április 15th, 2014 | by Multiculti Juli

0

Magyar multi sikere a Leadership 500 díjkiosztón

A MOL-csoport LEAD programja a nemzetközi vállalatok kategóriában a legjobb 5 közé kerülve elnyerte a HR.com Leadership 500 díját. A rangos díjat a MOL-csoport a tehetségek fejlesztéséért tett nemzetközi erőfeszítéseiért kapta. A HR.com egy 200 000 tagot számláló vezető nemzetközi, szakmai közösség, ahol a legkiemelkedőbb HR gyakorlatokat, trendeket és híreket mutatják be.

A LEAD programot 2013-ban indította a vállalat, és azóta is a legfontosabb eszköze a szervezeti változások támogatásában. A LEAD program kidolgozásával a MOL-csoport azt tűzte ki célul, hogy nemzetközi vezetők új generációját képezze ki, akik képesek a vállalatot a folyton változó körülmények között irányítani, és emellett kimagasló üzleti eredményeket érnek el. A vállalat elkötelezett híve a tehetséggondozásnak, amely már a középiskolától kezdődik, majd a legjobb tanulóknak szóló versenyével folytatódik, és a legtehetségesebb egyetemi hallgatókat célzó diplomás programjával zárul. A LEAD program ezt, a díjnyertes programokból álló sort egészíti ki.

„Megtisztelő, hogy megnyertük a Leadership 500 rangos díját, és egyben hatalmas elismerés, hogy 200 nevező között a MOL-csoport díjat nyert. Büszkék vagyunk arra, hogy nem sokkal azután, hogy a legjobb egyetemi tehetségkutató program kategóriában elnyertük a 2014 ERE Recruting Excellence díját a Freshhh és a Growww programokért, LEAD programunk egy újabb presztízsértékű díjat nyert. Tehetségkutató és fejlesztő programjaink hosszú távú befektetések a MOL-csoport jövőjébe, ezért folyamatosan dolgozunk ezek tökéletesítésén” – mondta el Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport emberi erőforrás igazgatója.

A LEAD program módszertana tehetségcsoport köré épül, együttműködésben a legrangosabb nemzetközi pénzügyi oktatási intézményekkel. A Zágrábban és Belgrádban is működő COTRUGLI Üzleti Egyetem által nyújtott képzések a feltörekvő tehetségek fejlődését szolgálják, míg a középhaladó és haladó programokat az amerikai Thunderbird Nemzetközi Üzleti Egyetem dolgozta ki. A vezetőképző program résztvevői különféle kultúrákból és szakmai háttérrel érkeznek, 11 országból, Ausztriától egészen Irakig. A program indulása óta több mint 300 LEAD jelölt esett át azon a szigorú kiválasztási folyamaton, amelyet a tehetséggondozásban jártas külső szakértők végeznek. Ennek köszönhetően 65 kiválasztott tehetség már részt vett a programban, akik a vállalat kiváló vezetőinek új generációja, a MOL-csoport jövőjének formálói.

Forrás: Mol.hu

Tags: , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑