Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Multis alfajok 2. rész - Főnök típusok - Multiculti.hu

Multis sajátosságok multis alfajok főnök

Published on június 27th, 2013 | by Multiculti Juli

0

Multis alfajok 2. rész – Főnök típusok

  1. Stílusos topmenedzser

Öltözéke mindig elegáns, a luxus kiegészítők sosem hiányozhatnak a kezéből. Sokan azt hihetik, hogy telefonja egy véletlen malőr során kezéhez ragadhatott, mert anélkül még wc-re sem megy. Társasági ember, minden fontos eseményen megjelenik, stílusa kimért és hivatalos. A beszerzési osztály réme – soha sincs megelégedve az irodai felszereléssel: a szék nem elég kényelmes, a monitor nem jó felbontású, a szőnyeg túl süppedős, a növényzet nem elég zöld.

  1. Szétszórt tűzoltó

Napról napra él, a feladatokat mindig a munkaidő vége előtt 10 perccel osztja le. Egysíkú szótárából sosem hiányoznak az urgent, asap, eob, short-notice kifejezések. Iróasztala, táskája tiszta káosz, telefonos emlékeztetője 2 percenként megszólal. Rendszeresen túl sokat vállal, nem erőssége a határidők vagy ígéretek betartása. Beosztottaitól elvárja a rendszeres túlmunkát, csapata állandó nyomás alatt dolgozik.

  1. Munkamániás maximalistaMultis alfajok főnök

Simán összetéveszthető egy robottal, csak munkából áll az élete. Mindenről pontos statisztikai adatokkal rendelkezik, legyen az a cég hatékonysági mutatója vagy a beosztottak kávészüneteinek száma. Ő az első, aki az IT-sokkal letiltatja az összes közösségi oldalt, és monitorozza az email forgalmat. Ha nem került volna be multihoz, börtönőrként dolgozna. 

  1. Számító manipulatív

Kisebbségi érzéseivel küzdő, vagy hatalommániás, egyre megy. Saját céljainak elérése érdekében mindenkit megpróbál behálózni, manipulációs eszköztára kifogyhatatlan. Igazi gép, egy csepp együttérzés sem szorult belé.

  1. Mindig elégedetlen hisztérika

Igazából egyetlen célja a beosztottak mindennapjainak pokollá tétele. Általában már a hét indító értekezleten magából kikelve üvölt a rossz teljesítmény és az előtte álló stresszes hét miatt. Nem szeret senkit, nem kér bocsánatot és persze ő sosem hibázik. Emberi fülnek elviselhetetlen hangerővel üvölti le a fejedet, még a legkisebb mulasztás esetén is. Kedvenc sportja: hogy veszítsük el a legjobb beosztottat a legrövidebb időn belül.

  1. Kreatív álmodozó

Messziről felismered élénk színű ppt-iről és extravagáns öltözékéről. Kedvenc hobbyja a brainstorming. Asztala roskadozik a designos kütyüktől, melyekről ódákat tud zengeni. Rendszerint csak fizikai jelenlétében lehetsz biztos, hogy agyilag valójában merre jár, rejtély mindenkinek. Nyelvezete egyedi, cirkalmas körmondatait, képletes hasonlatait még soha senki nem fejtette meg.

  1. Haverkodó jópofa

Nehéz eldönteni, hogy tényleg jó fejségből vagy őszintén érdekli családod hogy-léte. Azért udvariasságból mindenki nevet középszerű poénjain és csatlakozik hozzá a menzás ebéd elfogyasztásában. Beszélőkéje páratlan, poénos sztorijainak se vége se hossza.

  1. Agresszív kritikus

Legtöbbször arroganciájával próbálja leplezni szakmai gyengeségét. Neki sosem vagyunk elég hatékonyak, sosem érünk be időbe az irodába, nem spórolunk eleget a cégnek, vagy csak szimplán nem értünk a dolgunkhoz. Cinikus kérdéseivel könnyen elbizonytalanít, támadás az ő személyes stratégiája.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑