Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Outlook tipp No. 4 - Áttekinthetetlen levelezési "szálak" - Multiculti.hu

Tech praktikák email5

Published on április 17th, 2014 | by Multiculti Juli

0

Outlook tipp No. 4 – Áttekinthetetlen levelezési “szálak”

Filmek esetében nagyon jól lehet fokozni az izgalmakat, ha több szálon futnak egyszerre az események, ugyanez az e-maileknél összezavar minket, ezért el kell kerülnünk, hogy ugyanazon témában ill. ugyanazokkal a kollégákkal sok levelezési szálon “fussunk”.

A címzett nem az általunk írt levélre válaszol, hanem új, külön mailben ír (másTárggyal), elkezd egy 2. szálat:
A fő levelezési “szálból” írjunk neki vissza a “Válasz” funkcióval és kérjük, hogy erre válaszoljon mindig, ne kezdjen új mail-szálat. Nincs értelme duplikálnunk egy levelezési szálat, és azokat külön követnünk.

Üres a Tárgy:
Ilyenkor válaszoljunk a küldőnek kitöltve a Tárgy-at, és finoman kérjük meg, hogy lehetőleg legközelebb írjon Tárgyat. Így könnyebb mindenkinek rendszerezni a leveleket, és a jó Tárgyból rögtön kiderül, hogy pontosan milyen témáról szól.

Több szál alakul ki egy partnerrel:
Ha egy kollégával/beszállítóval/ügyféllel már több különböző témában, több szálon “futunk”, és ezt észrevesszük, foglaljuk össze a még nyitott témákat 1 szálba, agendaként v. akciótervként számozással (1, 2, 3 …) felsorolva a még nyitott közös feladatainkat. Jóval könnyebb lesz 1 helyen kezelni a témákat, mint 3-4 külön szálban.

Forrás: HRportal

Tags: , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑