Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Outlook tipp No. 7 - Hírlevelek - Multiculti.hu

Tech praktikák Email8

Published on május 29th, 2014 | by Multiculti Juli

0

Outlook tipp No. 7 – Hírlevelek

Bár a cégek IT-osztálya beépít a levelező rendszerbe spam-szűrőket, amelyek a legtöbb hírlevelet kiszűrik, mégis kaphatunk ilyeneket (vagy épp szándékosan feliratkozhatunk minket érdeklő tájékoztató mailekre), ezek elolvasásával ne vegyünk el napközben időt magunktól, hanem nap végén vagy más nyugodtabb időpontban böngésszük csak át őket.

Rendszeres hírlevél, tájékoztató mail érkezik beszállítótól vagy más külső cégtől.
A hírlevekről bármikor leiratkozhatunk, ha már nincs szükségünk a bennük érkező tájékoztatásokra, de ha továbbra is szeretnénk kapni őket, átirányíthatjuk őket egy külön mappába.

Outlook tipp: Hozzunk létre egy Hírlevelek mappát, és a korábban már említett Eszközök menü – Szabályok és értesítések menüpontban létre tudunk hozni egy Szabályt, hogy ha a feladó mailcímében szerepel egy bizonyos szó, a levél legyen átmozgatva a Hírlevelek mappába. Ezzel a beérkező hírlevelek nem fognak minket “zavarni” munkaidő közben, csak gyűlnek a Hírlevelek mappában és egyszerre tudunk végigfutni rajtuk, amikor szabad “idősávot” szentelünk ennek.

Forrás: HRportal

Tags: , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑