Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Outlook tipp No. 8 - Rajta vagyunk a "listán" - Multiculti.hu

Tech praktikák email9

Published on június 12th, 2014 | by Multiculti Juli

0

Outlook tipp No. 8 – Rajta vagyunk a “listán”

A külső hírlevelek mellett belső “hírleveleket” is kapunk, amelyeket nem is mindig veszünk észre, ezek olyan belső levelek, amelyeken nem is kellene benn lennünk a Címzettek között, mégis heti vagy napi szinten küldik őket nekünk.

Rátettek minket olyan operatív, részletes levelezésre, egyeztetésre, amit nem szükséges látnunk.
Sokan a Válasz mindenkinek funkcióval minden címzettnek küldözgetik válaszaikat (nem törlik ki a felesleges, nem érintett címzetteket), operatív egyeztetéseknél is (pl. hányas csavarhúzót rendeljünk, hány széket szervezzünk egy rendezvényre, hány menü legyen az ebédnél stb.). Ha úgy látjuk, hogy nem szeretnénk kapni ezeket az “időrabló” maileket, nyugodtan kérjük a küldőt, hogy nekünk ne küldje ezeket az egyeztetéseket, hanem pl. adott felelős kollégánknak.

Rajta hagytak minket is a címzett-listán, pedig már nem releváns nekünk a téma.
Ha részt vettünk egy rendszeres megbeszélésen ill. dolgoztunk egy adott projektben, sokszor rajta hagynak minket is a régebbi címzett-listán (esetleg a Terjesztési listájukat nem módosították), és nekünk is rendszeresen napi vagy heti szinten küldik a megbeszélés jegyzőkönyveket, akcióterveket, kapcsolódó dokumentumokat stb. Ilyenkor nyugodtan kérjük meg a küldőt, hogy “vegyen le” minket a címzett-listáról ill. csak releváns pont esetén értesítsen, mert jelenleg nem érint minket a téma.

Forrás: HRportal

Tags: , , ,


About the AuthorMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑