Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/multiculti/wp-includes/admin-bar.php:1) in /USER/multiculti/wp-content/plugins/ready-ecommerce/classes/req.php on line 9 Túlélni a multit - 1.tipp - Önismeret - Multiculti.hu

coaching hidden önismeret

Published on július 15th, 2013 | by Multiculti Juli

1

Túlélni a multit – 1.tipp – Önismeret

Ezért az eheti kezdő ’must to do’ tippem:

Indulj el az önismeret útján! Egyedül vagy segítővel, de indulj el, beszélj a problémáidról valakivel! Ez nem lesz egy rövid utazás, szánj rá időt! Hidd el megéri! Áss mélyre és merd kimondani az igazi vágyaidat, gondolataidat. Szembesülj a gyengeségeiddel, erősségeidre építs Magadban várat!

Ha már úgy érzed, tisztában vagy Magaddal és önismereti utazásod során voltak olyan felfedezéseid,  ’AHA’ élményeid, amik Téged is megleptek, akkor jó úton jársz…

Ha szerencsés vagy és csak a Te saját külön bejáratú multiddal kapcsolatban vannak kételyeid (s az életben semmi más) akkor elég, ha csak az alábbi kérdésekre válaszolsz! (Egyébként, nagyon nem elég)

  • Milyen a főnököddel (munkatársaiddal) való viszonyod?
  • A jelenlegi munkaköröd, feladatod jelent–e számodra bármilyen szakmai kihívást, olyan szakmai értéket, ami számodra igazán fontos?
  • A jelenlegi  munkahelyed milyen life-balance-ot biztosít Számodra, úgy érzed egyensúlyban vagy? Vagy éppen szétesőben?  Van időd saját és családod fizikai és mentális igényeinek kielégítésére?
  • Elégedett vagy-e a megkeresett jövedelemmel vagy úgy érzed, már rég nem itt kellene tartanod és napi szinten feszítenek az ezzel kapcsolatos dilemmáid?

Vegyél elő papírt, s ha nem értesz velem egyet az egyenlő súlyok fontosságával, súlyozd a kérdéseket kedved szerint, s írj válaszokat melléjük! Gondolkozz el a gondolataidon, értsd meg a saját válaszaidat!

Most hogy, készen vagy, mit gondolsz a Te multidról, a munkádról, a problémáidról, az elégedettségi szintedről?

Remélhetőleg valami mást (nem jobbat vagy  rosszabbat, hanem valami MÁS-t)!!!, mint amikor nekikezdtél………. 

Itt folytatjuk…Szép hetet!

Danka Szilvia

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorOne Response to Túlélni a multit – 1.tipp – Önismeret

  1. Pingback: Túlélni a multit!? | Multiculti.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑